EZELINNENMELK ZEEP VOORDELEN

Ezelinnenmelk zeep voordelen

Ezelinnenmelk zeep voordelen

Blog Article

Ezelinnenmelk is de natuurlijke melk van ezels. Het is een ingrediënt dat doorway de Egyptenaren werd gebruikt als een natuurlijk elixer voor een lang leven, vol genezende, voedende en verjongende eigenschappen voor de huid. Het is ook een bekend feit dat Cleopatra ezelinnenmelk baden gebruikte als schoonheidsbehandeling voor de huid.

De eigenschappen van ezelinnenmelk maakt een excellent ingrediënt voor cosmetische producten, zo ook zeep. Bij DeZeep.nl vindt je nu ezelinnenmelk producten zoals ezelinnenmelk zeep, voor als je jezelf echt wilt verwennen! Zeep van ezelinnenmelk kopen kan nu bij De Zeep. Geniet van een stralende huid!

Hoe wordt ezelinnenmelk zeep gemaakt?

Het recept van ezelinnenmelk zeep is sinds de tijd van Cleopatra gelijk gebleven en de zeep wordt vandaag de dag nog steeds op traditionele wijze gemaakt. Aangezien de vruchtbaarheidscyclus van de ezel seizoensgebonden is, is er slechts enkele maanden per jaar verse melk beschikbaar.

Wanneer er zeep wordt gemaakt wordt around het algemeen biologische olijfolie en andere ingrediënten (bijvoorbeeld lavendel) gemengd met loog en vervolgens verhit totdat er zeep ontstaat. Daarna wordt de zeep gedroogd.

De voordelen van ezelinnenmelk producten

De eigenschappen van ezelmelk maakt het tot een zeer bijzonder item. De ezelinnenmelk producten kunnen gebruikt worden voor zowel je gezicht als voor je lichaam. De natuurlijke zeep is heel populair, omdat het een krachtige anti-bacteriële en tegelijkertijd regenererende werking heeft. Het gebruik van ezelinnenmelk zeep heeft veel voordelen:

Krachtig anti-growing older result
Ezelmelk zeep heeft krachtige anti-ageing en helende eigenschappen omdat het essentiële vetzuren bevat. Deze vetzuren verminderen de zichtbaarheid van rimpels en helpen de beschadigde huid te helen. Het is ook effectief bij het genezen en verzachten van kleine schaafwonden.

Rijk aan antioxidanten en voedingsstoffen
Ezelinnenmelk zit boordevol krachtige antioxidanten en voedingsstoffen. Daartoe behoren essentiële vitaminen zoals vitamine A, B1, B2, B6, D, C, maar ook calcium, magnesium, fosfor en zink. Bij al deze geweldige voedingsstoffen komen nog de jeugd behoudende eigenschappen doorway de retinol die in de melk zit. Ezelmelk zeep is zacht voor de gevoelige huid van zowel newborn's als volwassenen. Ezelinnenmelk zeep wordt ook wel aanbevolen voor het tegengaan van eczeem, acne en psoriasis.


Vochtinbrengend en verzachtend
Ezelinnenmelk is een krachtige vochtinbrenger, reiniger en verzachter voor de huid. Bij consequent gebruik reinigt, verzacht en versoepelt het de huid, waardoor het een zeer veelzijdig schoonheidsproduct is.

Zeep van ezelinnenmelk kopen

Zeepproducten van ezelinnenmelk kopen kan bij De Zeep. Ezelinnenmelk zeep wordt al duizenden jaren gemaakt en wordt al die tijd erkend vanwege zijn uitzonderlijke kwaliteiten. Deze zeep hydrateert, verzacht, verlicht en beschermd je huid.
Bij DeZeep.nl vind ezelmelk zeep gemaakt in de Zuid Franse provence. We hebben een uitgebreid assortiment aan geuren, denk aan aloë vera, argan olie en lavendel.
Ezelinnenmelk in Ezel's zeep naast de hydraterende en verstevigende werking heeft het ook een anti-veroudering werking. Ezelinnenmelk in Ezel's zeep maakt de huid zachter en houdt ze blank', Het versterkt de hydratatie, het verjongd de huid zichtbaar alsmede de elasticiteit van de huid.
Ezelinnenmelk Zeep zorgt ervoor dat je wonden sneller helen. Ezelinnenmelk Zeep vermindert huidirritaties en huidaandoeningen zoals acne
Handgemaakte zeep achieved geitenmelk zeep Nederland verse ezelinnenmelk: voor als je jezelf echt wil verwennen. De heilzame werking van ezelinnenmelkzeep gaat al duizenden jaren terug in de tijd en staat bekend als het allereerste beautyritueel dat werd beschreven. Ezelinnenmelk verzacht de huid, heeft een delicate exfoliërend effect en beschermt de huid tegen uitdroging en irritatie. Naast de hoge concentratie ezelinnenmelk zijn ook organische olijfolie, panthenol en vitamine E in hoge werkzame concentraties toegevoegd. Zo geef je je huid een luxe spa-ritueel en draag je fulfilled elke douchebeurt bij aan duurzaam huidherstel en huidverjonging. Gebruik daarom nu ook zelf handgemaakte ezelinnenmelkzeep en geniet van een stralende huid.
Bevat geen parabenen, SLS/SLES, minerale oliën (paraffine, vaseline, petrolatum), siliconen, propyleenglycol en genetisch gemodificeerde plantextracten.
Dierproefvrij (zowel eindproduct als ingrediënten worden niet op dieren getest)

100 of 200 gram vers gesneden na bestelling.
Deze zeep wordt satisfied de hand gemaakt waardoor de kleur iets kan afwijken van de getoonde afbeelding.
Omdat de zeep wordt gesneden op bestelling kan deze niet worden geretourneerd.

El Greco Handmade Natural Cosmetics
Lijzijde 134, 9733 LG Groningen, Nederlands
+310612334209

Report this page